Tavşanlı GLİye yeni müdür ataması yapıldı

Tavşanlı GLİye yeni müdür ataması yapıldı


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlıda faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kömür İşletmelerine (TKİ) bağlı Garp Linyit İşletme (GLİ) Müdürlüğüne, Recep Çetiner getirildi.
     Çetiner, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede kömür rezervinin yüzde 80i yer altında, yüzde 20sinin ise yer üstünde olmasına rağmen, çıkarılan kömür oranın ortada olan rezervin tam tersi olduğunu söyledi.
     Yer altı rezervlerinin çıkarılması için, ekip olarak planlama ve etüt üzerinde duracaklarını kaydeden Çetiner, şunları konuştu:
     Açık ocaklardaki yüzde 20lik rezerv sanıyorum önümüzde ki 6 yıl içinde bitme eğiliminde. Bizden önce yapılan çalışmaları değerlendirerek, neler yapabiliriz, nasıl bir yol haritası çizebiliriz, bundan sonra onlara gayret edeceğiz. Burada da güzel ekip olup, işletmemizi daha ileriye nasıl götürürüz, yer altı üretimini nasıl artırırız, buna gayret edeceğiz. Kütahyada bildiğim kadarıyla işsizlik sorunu çok fazla. Yani nasıl istihdam artırıcı önlemleri zaman içerisinde devreye koyarız. Gayretlerimiz bunlar olacaktır.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tavşanlı GLİye yeni müdür ataması yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER