TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Yardımcısı

TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgatta -Çiçek ve Bozdağ, açılışını yaptıkları Sağlık Yüksekokulunda tansiyonlarını ölçtürdü


YOZGAT (A.A) - TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgatta TOBB tarafından yaptırılan Bozok Üniversitesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sağlık Yüksekokulunun açılışını yaptı.
     TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve Bozdağ ile birlikte yüksekokulu gezen Çiçek, yetkililerden bilgi aldı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, burada öğrenim gören hemşirelerin TOBB Tıp Fakültesi ve TOBB ETÜ Hastanesinde işe başlayabileceklerini söyledi.
     Çiçek ve Bozdağ daha sonra öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Çiçek, İyi okuyun, kaliteyi tutturun, iş garantiniz var. Ama (iş garantimiz var) diye de dersleri bırakmayın. Çünkü bunlar özel sektör, iyi çalışmazsanız bırakırlar şeklinde konuştu.
     Çiçek ve Bozdağ daha sonra uygulama sınıfına geçerek, tansiyonlarını ölçtürdü.
     Tansiyon ölçmeye çalışan öğrencinin heyecanlanması üzerine bölüm hocası, TBMM Başkanı Çiçekin tansiyonunu ölçtü. Çiçekin büyük tansiyonu 13, küçük tansiyonu 9 olarak belirlendi. Öğrenciler tarafından, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağın büyük tansiyonu 13, küçük tansiyonu ise 8 olarak ölçüldü.
     TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, Bozdağın elini tutarak Maşallah hükümetin nabzı iyi yorumunda bulundu.
     İncelemelerin ardından, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Okul Müdürü Sevinç Özpolat, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğluna plaket takdim etti.
     Çiçek ve Bozdağ daha sonra Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde düzenlenen Ekonomimize Değer Katanlar ödül törenine katıldı.
    
     Muhabir: Musa Özyürek / İsmail İçer
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER