TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Yardımcısı

TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgatta -Çiçek ve Bozdağ, Avrupa Güreş Şampiyonasında altın madalya kazanan Rıza Kayaalpi tebrik etti


YOZGAT (A.A) - TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gürcistanda düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen stil 120 kiloda altın madalya kazanan Rıza Kayaalpi tebrik etti.
     TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ekonomimize Değer Katanlar Ödül Töreninin ardından, Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Sosyal Tesislerinde testi kırdı.
     Testi kırılmadan önce dilek tutulduğunu ifade eden TBMM Başkanı Çiçek, testiyi kıran Hisarcıklıoğlundan bugün açılışı gerçekleştirilen Bozok Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu gibi ikinci bir okulun yaptırılmasını istedi. Hisarcıklıoğlu da bir okul daha yapılacağı sözünü verdi.
     Çiçek ve Bozdağ, burada, Gürcistanda düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen stil 120 kiloda altın madalya kazanan Rıza Kayaalpi, başarısı nedeniyle tebrik etti.
     Bozdağ, Kayaalpin, Yozgatın ve Türkiyenin gururu olduğunu belirterek, Seninle gurur duyuyoruz. Yozgatın ve ülkemizin medarıiftiharı oldun. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah olimpiyat madalyasını da senden bekliyoruz dedi.
     Çiçek, Bozdağ ve Hisarcıklıoğlu daha sonra helikopter ile Ankaraya gitti.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Sercan Küçükşahin / Musa Özyürek / İsmail İçer
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER