TBMM Genel Kurulundaki küfürlü tartışma

TBMM Genel Kurulundaki küfürlü tartışma -CHP Tokat Milletvekili Düzgün: "Tokat ve Tokatlı bu şekilde anılmayı hak etmiyor"


TOKAT (A.A) - CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslanın, TBMM Genel Kurulundaki küfürlü sözlerine ilişkin, "Tokat ve Tokatlı bu şekilde anılmayı hak etmiyor" dedi.
     Düzgün, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslanın, TBMM Genel Kurulunda CHP Tunceli Milletvekili Kamer Gençe sarf ettiği küfürlere değinerek, siyasette hiç kimsenin küfür etmeye hakkı olmadığını söyledi.
     Düzgün, "Böyle bir davranışa karşılık vermeyiz" ifadesini kullandı.
     Tokat ve Tokatlıların bu şekilde anılmayı hak etmediğini belirten Düzgün, "Biz isteriz ki bizim iktidar milletvekillerimiz mecliste yaptıkları icraatlarla, Tokata getirdikleri yatırımlarla, Tokatın sorunlarını çözmeleriyle basında yer alsınlar, öyle gündemi işgal etsinler ama maalesef Tokat olarak bu şekilde bahtsız bir şekilde anılır olduk" diye konuştu.
     Milletvekili Düzgün, Reyhanlıdaki bombalı saldırılar, Osmaniyede F-16 uçağının düşmesi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Amerika ziyareti hakkında da değerlerdirmelerde bulundu.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber TBMM Genel Kurulundaki küfürlü tartışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER