TBMM İdare Amiri Uslu:

TBMM İdare Amiri Uslu: -Kendi memleketlerindeki sorunları çözemedikleri için dikkatleri Çoruma çekmek isteyenler Çorum üzerinden siyaset yapıyorlar


ÇORUM (A.A) - TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Kendi memleketlerindeki sorunları çözemedikleri için dikkatleri Çoruma çekmek isteyenler Çorum üzerinden siyaset yapıyorlar dedi.
     Uslu, Osmancık ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, son dönemde muhalefet partisi mensuplarının Çorumu dillerinden düşürmediklerini ifade ederek, Çorum ile uğraşmanın moda olduğunu söyledi.
     Kendi bölgelerindeki sorunları çözemeyenler Çorumda ahkam kesiyor diyen Uslu, şöyle devam etti:
     AK Parti iktidarının hizmetlerini eleştirenler, bize çamur atmaya çalışıyor. Geçenler Çoruma gelen bir muhalefet partisi vekili, Çorum Ankaraya yakın ama siyasete uzak diye laf etmiş. Bunu söyleyenin TBMM konuşmalarına baktım, üzüldüm. İlinin hizmet alamadığından o kadar çok yakınıyor ki, yani bu kadar beceri sorunu olan birinin, kendi memleketine hizmet götüremeyenlerin Çorumda ahkam kesmesini anlamak mümkün değil. Bu ara Çorumla uğraşmak moda oldu. Kendi memleketlerindeki sorunları çözemedikleri için dikkatleri Çoruma çekmek isteyenler Çorum üzerinden siyaset yapıyorlar.
     Marmara Bölgesinden bir milletvekilinin de Çorumda köyler fişleniyor şeklinde bir demeç verdiğini anlatan Uslu, Bırak sen köyleri fişlemeyi, Çorumda Alevi ve Sünni gençler birbirlerine aşık oluyor, evleniyorlar. Alevi ve Sünni gençlerin evlilikleri aşk evliliği. Bunlarla uğraşmayı bir kenara bıraksınlar. Kendi bölgelerindeki sorunları çözmeye çalışsınlar diye konuştu.
     AK Parti iktidarına çelme takmak isteyenlerin olduğunu ifade eden Uslu, karşı ittifak kuranlara ve ittifak oluşturanlara fırsat verilmeyeceğini kaydetti.
     Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Milletvekili Cahit Bağcı, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylanın konuşmasının ardından basına kapalı devam etti.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber TBMM İdare Amiri Uslu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER