Tefennide kurulan ziraat odasının başkanlığına Atalay

Tefennide kurulan ziraat odasının başkanlığına Atalay seçildi


BURDUR (A.A) - Tefenni ilçesinde kurulan ziraat odasının başkanlığına Ünal Atalay seçildi.
     Tefenni Belediyesi toplantı salonunda yapılan genel kurula Belediye Başkanı Bayram Kavak, Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay, Yeşilova Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Gürcan ve çiftçiler katıldı.
     Divan başkanlığına seçilen Kubilay, her il ve ilçe merkezinde ziraat odası olmasını istediklerini kaydetti.
     Tefenni Ziraat Odasının çok eski geçmişi olduğunu dile getiren Kubilay, Odamız 1991 yılına kadar faaliyetine devam etmiş, bazı sıkıntılar sebebiyle kapanmıştı. Şimdi yeniden ziraat odası açıldı dedi.
     Çiftçi belgelerinin ziraat odaları tarafından verildiğini hatırlatan Kubilay, ziraat odası olmayan yerlerde bu belgelerin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri tarafından verildiğini belirtti.
     Yılmaz Gürcan da bir ilçede ziraat odası kurulmasının çok zor olduğunu vurgulayarak, Çiftçi kardeşlerimizin Tefenni Ziraat Odasının çok büyük mücadelelerle kurulduğunu bilmesini isterim. Kuruluşun ardından ilk başlarda büyük sıkıntılar çekilmeye devam edilecek. Sizler biraz daha sabretmek zorunda kalacaksınız. Çünkü her yolun bir yokuşu vardır diye konuştu.
     Kavak ise bir ülkede ne kadar çok sivil toplum kuruluşu olursa o kadar iyi olduğunu belirterek, Yeniden açılan odamız, geç de olsa Tefenni için bir kazanımdır. Odamızın ilçemize hayırlı olmasını ve seçilen arkadaşımız ile yönetim kurulumuzun başarılı olmasını dilerim dedi.
     Tek liste ile gidilmen seçimde Ünal Atalay başkan seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise Levent Tokmaker, Hasan Uysal, Erol Aykol, Osman Tosun, Halil Aslan ve Osman Ekinci getirildi.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tefennide kurulan ziraat odasının başkanlığına Atalay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER