Teknik direktör Vuraldan genç golcü Serdara

Teknik direktör Vuraldan genç golcü Serdara övgü -Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Vural, bu sezon ikisi kupada olmak üzere 8 kez fileleri havalandıran ve takımın en golcü ismi olan Serdar Gürleri övdü -Vural: "Böyle g


ELAZIĞ (A.A) - Ramazan Kaya - İsmail Şen - Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bu sezon ikisi Ziraat Türkiye Kupasında olmak üzere 8 kez fileleri havalandıran ve takımın en golcü ismi olan Serdar Gürlerin önünün açık olduğunu belirterek, "Böyle genç kardeşimizin Türk futbolunda pırıl pırıl parlaması bizi memnun ediyor" dedi.
     Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22 yaşındaki Serdarın, gösterdiği performansla takımın vazgeçilmez isimlerinden biri konumuna geldiğini söyledi.
     Bu durumdan çok mutlu olduğunu dile getiren Vural, "Böyle genç kardeşimizin Türk futbolunda pırıl pırıl parlaması, geleceği olan oyunculardan biri olması tabii ki bizi memnun ediyor. Serdarın önü açık, inşallah bu çıkışıyla önümüzdeki yıl daha iyi bir performans sergileyecektir" diye konuştu.
     Genç futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen takımların sayısının arttığını belirten Vural, Gürlerin gelecek sezon takımda olmasa bile kulübe kazanç sağlayarak Elazığspor tarihine geçmiş önemli oyunculardan biri olacağını sözlerine ekledi.
     Elazığspora sezon başında Fransanın Sochaux takımından transfer olan Gürler ise futbola küçük yaşta başladığını söyledi.
     Fransada dünyaya geldiğini belirten Gürler, 12 yaşında Sochaux altyapısına girdiğini, bu takımda 5 sene sonra da profesyonelliğe geçtiğini ifade etti.
     Bu sezon başında Bulgaristan liginde bir kulüple anlaşmak üzereyken Sanica Boru Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Özgür Öztürkün kendisine transfer teklifinde bulunduğunu dile getiren Gürler, bunun üzerine apar topar Türkiyeye gelerek transfer döneminin son günü Elazığspora imza attığını belirtti.
     İlk haftalarda 18 kişilik kadroda yer bulamadığını, ligin 12. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynanan maçta teknik direktör Vuralın kendisine şans verdiğini kaydeden Gürler, bu karşılaşmada 89. dakikada attığı golle takımına 1 puan kazandırdığını söyledi.
     Vuralın, sonraki haftalarda kendisini ilk 11de sahaya sürdüğünü belirten Gürler, "Kendime güvenim geldi. İnsanlar bana güvendikçe performansım arttı" dedi.
     Gürler, 22. haftada Eskişehirspor maçında fileleri havalandırarak Elazığsporun lig tarihindeki 100. golüne imza attığını belirterek, bunun gururunu yaşadığını ifade etti.
     Bazı kulüplerin kendisini takip ettiğini kaydeden Gürler, transfer teklifi için kendisini arayanlar olmadığını ancak kulüple irtibata geçildiğini söyledi.
     Gürler, "Elazığa geldim, Elazığlı oldum. Ailemi Elazığlı yaptım. Başka takıma gidersem eğer Elazığ hep kalbimde kalacak çünkü beni Türk futboluna tanıtan Elazığspor oldu" ifadesini kullandı.
    
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Teknik direktör Vuraldan genç golcü Serdara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER