TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç: "20 yılda gönüllülerimiz ve destekçilerimizle birlikte çok şey başardık ama doğa için yapacak daha çok işimiz var"


MARDİN (A.A) - TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, "20 yılda gönüllülerimiz ve destekçilerimizle birlikte çok şey başardık ama doğa için yapacak daha çok işimiz var" dedi.
     Ataç, Mardin Movapark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA), "Bölgesel Gönüllü Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, daha çok gönüllüye ihtiyaç duyduklarını söyledi.
     TEMAnın gücünü gönüllülerinden alan bir halk hareketi olduğunu ifade eden Ataç, "Temsilcilerimiz, gönüllü sorumlularımız, Genç TEMAlarımız, Minik TEMAlarımız ve sayıları 470 bine ulaşan gönüllülerimiz, TEMAnın sahip olduğu en önemli varlıklardır. 20 yılda gönüllülerimiz ve destekçilerimizle birlikte çok şey başardık ama doğa için yapacak daha çok işimiz var. Bunun için de daha çok gönüllüye ve daha çok destekçiye ihtiyacımız var. Herkesi TEMAda buluşmaya ve gönüllü olmaya davet ediyorum" dedi.
     TEMA Vakfı Müdürü Serdar Sarıgül ise dünyanın gönüllülere her zamankinden çok ihtiyacı olduğunu söyledi.
     Her yıl dünyanın ekolojik kapasitesinin 1,5 katının tüketildiğini belirten Sarıgül, "Her gün bir başka çevresel felaketin önlenmesi için gönüllülerimizin destekleri ile mücadele ediyoruz. Çünkü TEMA Vakfı olarak her şeye rağmen umudun var olduğuna, gelecekte adil ve sürdürülebilir bir yaşamın mümkün olduğuna inanıyoruz" dedi.
     17 ilden 250 TEMA temsilcisi ve gönüllüsünün katıldığı toplantıda, bölgenin ve ülkenin çevresel sorunları tartışıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER