Tenis

Tenis -Senior Tenis Turnuvasının milli takım seçmeleri 6-9 Aralık tarihlerinde Bodrumda yapılacak


MUĞLA (A.A) - Senior Tenis Turnuvasının Türkiye Milli Takım seçmelerinin 6-9 Aralık tarihlerinde Bodrumda yapılacağı bildirildi.
     Bodrum Golf Tenis Kulübünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Tenis Federasyonu gözetiminde düzenlenen uluslararası ITF Senior Tenis Turnuvasını düzenleyen Bodrum Golf Tenis Kulübü, Senior Milli Takımı seçmelerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
     Bodrumda 6-9 Aralık tarihlerinde kulüp bünyesindeki uluslararası standartlarda 5 toprak kortta yapılacak seçmelere 32 aday sporcu katılacak.
     Kategorilerine göre yıl boyunca çeşitli turnuvalara katılıp aldıkları puanlarla ilk 8e giren tenisçiler arasında yapılacak turnuvada ilk 4 belirlenecek. Böylece erkekler ve kadınlar kategorilerinde toplam 8 sporcu, Mayıs 2013de Antalya Manavgat Club Ali Beyde yapılacak dünya şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecek.
     Milli takım seçmelerinin Bodrumda yapılacak olmasının Bodrum için çok önemli olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Başarıyla gerçekleştirdiğimiz uluslararası turnuvadan sonra Bodrumun adını tenis sporunda da duyurduk. Bodrumda 5 korta sahip kulübümüzde düzenleyeceğimiz milli takım seçmelerine 32 aday sporcu katılacak ve 4 gün boyunca Bodrumda tenis şöleni yaşanacak. Çok yeni bir kulüp olmamıza rağmen bu denli önemli bir organizasyonun kulübümüzde yapılması çok önemli.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER