Terör örgütü DHKP

Terör örgütü DHKP-Cye yönelik operasyon -Operasyon kapsamında gözaltına alınan KESK Örgütlenme Sekreteri Akman Şimşek Ankaraya gönderildi


ANTALYA (A.A) - Terör örgütü DHKP-Cye yönelik 28 ildeki operasyon kapsamında Antalyada gözaltına alınan Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Örgütlenme Sekreteri Akman Şimşek, Ankaraya gönderildi.
     Şimşek, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünden çıkışında gazetecilere, operasyonun KESKe yönelik olduğunu ve eşi Mehtap Şimşekin de gözaltında bulunduğu söyledi.
     Baskılar bizi yıldıramaz şeklinde slogan atan Şimşek, daha sonra polis otomobiline bindirildi. Şimşek, Antalya Havalimanına götürülerek uçakla Ankaraya gönderildi.
     Öte yandan operasyon kapsamında gözaltına alınan Akman Şimşekin eşi Mehtap Şimşek ve bir kadın öğretmen ise uçakla İzmire gönderildi. İki zanlının sorgusunun burada yapılacağı bildirildi.
     Operasyon kapsamında Antalya merkez, Afyonkarahisar, Alanya ve Kaşta gözaltına alınan 3 öğretmen ve bir hemşirenin sorgusunun ise Antalyada süreceği, daha sonra adliyeye çıkartılacakları bildirildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Terör örgütü DHKP Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER