The Best Five Basketbol Kampı sona

The Best Five Basketbol Kampı sona erdi


GAZİANTEP (A.A) - Basketbol Federasyonu tarafından 22-27 Temmuz 2012 tarihleri arasında Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) düzenlenen The Best Five Basketbol Kampı sona erdi.
     GAÜNden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından farklı bölge oyuncularından 12-14 yaş grubu 110 sporcunun katılımıyla GAÜNde gerçekleştirilen, milli takım düzeyinde sporcu tespiti için yapılan kamp törenle tamamlandı.
     Törende konuşan Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, basketbolun gerek Mekikspordaki ilk gençlik yıllarında gerekse üniversite yıllarında yaşamı boyunca hep önemli katkıları olduğunu, spor sayesinde sağlıklı bir yaşam sürdüğünü ve aldığı burslarla eğitimine de katkı sağladığını belirtti.
     Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Gür de öğrencilere seslenerek, Cevherler bu tür organizasyonlarla ortaya çıkmaktadır. Hepiniz bir cevhersiniz. İyi ve düzenli çalıştığınız sürece gelecekte çok iyi sporcular aranızdan çıkacaktır ifadelerini kullandı.
     Törende Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Gür, Okutman Bülent Erdoğana ve emeği geçenlere katkılarından dolayı plaket takdim edildi.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber The Best Five Basketbol Kampı sona Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER