TOFAŞtan BUGESe sponsorluk desteği

TOFAŞtan BUGESe sponsorluk desteği -TOFAŞ Kulübü Başkanı Aydan: BUGESe sponsor olmak bizi son derece mutlu etti


BURSA (A.A) - TOFAŞ Spor Kulübü, Bursa Osmangazi Belediyesi Görme Engeliler Spor Kulübüne (BUGES) forma ve ayakkabı sponsoru oldu.
     TOFAŞ Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan, BUGESi ziyaret ederek, sporculara forma ve ayakkabılarını dağıttı. Projeyi, fabrika çalışanı aynı zamanda BUGESin yönetiminde yer alan Mutlu Aydının önerisiyle hayata geçirdiklerini dile getiren Aydan, kulüp olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine desteklerinin süreceğini söyledi.
     Türkiyenin ender kulüplerinden biri olan BUGESin yurt içinde ve uluslararası alanda başarılı olması için desteklenmesinin şart olduğunu dile getiren Aydan, BUGESe sponsor olmak bizi son derece mutlu etti. Onların başarılarının devamına bir renk katabilmek, bizler açısından çok önemli dedi.
     BUGES Kulübü Başkanı Ali Genç de bu desteğin kendileri için son derece önemli olduğunu belirtti.
     Kulüp olarak, futsal, goalball, yüzme, atletizm, satranç, halter ve judo olmak üzere 7 branşta 75 sporcu ile mücadele ettiklerini anlatan Genç, TOFAŞın forma ve ayakkabı desteğinde bulunması bizi son derece mutlu etti. BUGES olarak, 2008 yılında Pekinde düzenlenen Paralimpik Oyunlarına Türkiye tarihinde ilk kez bir görme engelli sporcuyu gönderen kulüp olduk. 2012 Londra Paralimpik Olimpiyatlarına da sporcu göndererek bu geleneği bozmadık. Olimpiyatlara ilk görme engelli sporcuyu gönderme başarısı gösteren kulübümüzde hedef 2016 ve 2020 olimpiyatları diye konuştu.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber TOFAŞtan BUGESe sponsorluk desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER