Tokat Belediyesi, asansörlerin yıllık bakımı için

Tokat Belediyesi, asansörlerin yıllık bakımı için bir firmayla protokol imzaladı


TOKAT (A.A) - Tokat Belediyesi, belediye sınırları içerisindeki asansörlerin yıllık bakımı için bir firmayla protokol imzaladı.
     Tokat Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 2011 yılında Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik doğrultusunda, Tokat Belediyesi ile A tipi muayene yeterliliğine sahip UDEM firması arasında protokol imzalandığı bildirildi.
     Tokat Belediyesinin sorumluluk alanında bulunan ve hizmet süresi bir yılı doldurmuş asansörlerin, yıllık kontrol işinin UDEM firmasına yaptırılmasına karar verildiği ve bir yıllık hizmet sözleşmesinin imzalandığı belirtilen açıklamada, protokolü Belediye Başkanı Adnan Çiçek ve UDEM Genel Müdürü Zekeriya Aytaçın imzaladığı kaydedildi.
     İlgili yönetmeliğin 10. maddesinin 7. fıkrası gereği, yıllık kontrol raporunun tanzim ettirilmesinin takibine ve yıllık kontrol ücretlerinin karşılanmasına dair sorumluluğun asansörün bulunduğu yapıdaki bina sorumlusuna ait olduğu ifade edildi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tokat Belediyesi, asansörlerin yıllık bakımı için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER