Torku Konyaspor Teknik Direktörü Özkara:

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Özkara: -Konyalılara takımlarıyla gurur duyacakları bir sezon yaşatacağız


KONYA (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden Torku Konyasporun Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Konyalılara takımlarıyla gurur duyacakları bir sezon yaşatacaklarını belirtti.
     Özkara, yaptığı yazılı açıklamada, gerçek anlamda güzel bir kamp dönemini geride bıraktıklarını ifade etti.
     Takımda birlikteliği sağlamanın çok önemli olduğunu ve bunun faydasını ligde göreceklerini vurgulayan Özkara, geride bıraktıkları üç hazırlık döneminde olağanüstü bir çalışma temposu yakaladıklarını aktardı.
     Yakaladıkları temponun oynadıkları tüm hazırlık maçlarına yansıdığını anlatan Özkara, şunları kaydetti:
     Her gün takım olarak performansımızın üzerine koyarak gidiyoruz. Zaten geçen seneden gelen oturmuş bir iskelet kadro var. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla daha iyi işler yapmak için çalışıyoruz. Gelinen nokta itibariyle son derece memnunuz. Taraftarlarımız merakla Konyasporu bekliyor. Konyalılara takımlarıyla gurur duyacakları bir sezon yaşatacağız.
    
     -Transfer-
    
     Özkara, takıma son olarak dahil olan Erkan Sekmanın daha önce de görev yaptığı Torku Konyaspora faydalı olacağına inandığını belirtti.
     Sekmanın kalitesini ispatlamış, Süper Lig deneyimi olan bir oyuncu olduğuna dikkati çeken Özkara, stoper, ön libero ve sağ bek oynayabilen Sekmanın önemli bir transfer olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Torku Konyaspor Teknik Direktörü Özkara: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER