Toros Dernekleri Federasyonundan MHPye ziyaret

Toros Dernekleri Federasyonundan MHPye ziyaret


ADANA (A.A) - Toros Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu üyeleri MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlunu ziyaret etti.
     MHPden yapılan açıklamaya göre, İzgioğlu, parti il binasındaki ziyarette, toplumun değişik ihtiyaçlarıyla ortaya çıkan ve sayısı her geçen gün artan sivil toplum örgütlerini çok önemsediklerini anlattı.
     İzgioğlu, Toros Dernekleri Federasyonunun bir sivil toplum örgütü olarak hiçbir siyasi görüşün arka bahçesi olmadığını ve bu tavrı takdir ettiklerini belirterek, Böyle devam etmenizi temenni ediyoruz. Bir ve beraber olmak önemli. Bu manada Adananın faydasına olacak oluşumların yanındayız. MHP teşkilatları olarak Adananın bir adım ileri gitmesi yönünde gereken ne ise yaptık, yaparız ifadesini kullandı.
     Erol ise derneklerinin kuruluş amacı ve yapacakları faaliyetler hakkında bilgi vererek, şöyle devam etti:
     Adananın eski güzel günlerine kavuşması için proje üretip, yöre insanlarımıza faydalı olacak çalışmalar içinde bulunacağız. Adanada var olan potansiyelleri harekete geçirip başarıyı yakalamak istiyoruz. Bu nedenle toplumun her kesiminden destek bekliyoruz.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Toros Dernekleri Federasyonundan MHPye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER