Trabzonda uyuşturucu operasyonu

Trabzonda uyuşturucu operasyonu -Gaziantepten getirdikleri 7 kilo 210 gram esrarı Trabzonda piyasaya sürmek istedikleri iddia edilen 2 kişi yakalandı


TRABZON (A.A) - Gaziantepten getirdikleri 7 kilo 210 gram esrarı Trabzonda piyasaya sürmek istedikleri iddia edilen 2 kişi yakalandı.
     Bir istihbaratı değerlendiren Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantepte çiftçilik yapan F.Bnin (32), bu kentte ürettiği esrarı Trabzona getirerek piyasaya sürmek istediğini belirledi.
     Şüpheliyi takibe alan polis, Gaziantepten bir otobüsle Trabzonun Moloz mevkisine gelen F.B. ile kendisini burada karşılayan akrabası ve suç ortağı M.Byi (27) gözaltına aldı. F.Bnin valizindeki aramada 7 kilo 210 gram esrar ele geçirildi.
     Zanlılardan M.Bnin bir süre önce Gaziantepten geldiği Trabzonda tatlı imalatında çalıştığı öğrenildi. Zanlılar, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Trabzon Adliyesine sevk edildi.
     Polis yetkilileri, özellikle gençlerin esrar kullandığını, Trabzonda uyuşturucunun piyasa değerinin diğer kentlere göre daha pahalı olduğunu belirterek, uyuşturucu tacirlerinin de bu nedenle diğer bölgelerde ürettikleri esrarı Trabzonda piyasaya sürmek istediğini ifade etti.
     Yetkililer, bağımlılık yapan esrarın, eroin ve kokain gibi diğer uyuşturucu maddelere başlamanın ilk adımı olduğuna dikkati çekerek, ailelerin dikkatli olmasını istedi.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonda uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER