Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: e-belediyecilik ve Kent Bilgi Sistemi uygulamalarında Türkiyenin en önde gelen belediyelerinden biri olduk


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, e-belediyecilik ve Kent Bilgi Sistemi uygulamalarında Türkiyenin en önde gelen belediyelerinden biri olduklarını belirtti.
     Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2011 yılında hizmete geçirilen e-belediyecilik hizmetlerine ilginin her geçen gün arttığını ifade ederek, 24 saat verilen bu hizmet ile borç ödeme, imar durumu sorgulama, dilekçe takibi yapma ve bilgi edinme başvurusunda bulunulabilindiğini vurguladı.
     Vatandaşların bu süre içinde e-belediyecilik uygulamasında en çok su faturası ödemesi ve imar durumu hizmetini kullandığına dikkati çeken Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:
     Kent rehberinin de hizmete geçmesiyle birlikte vatandaşlar artık imar durumunun yanı sıra bölgedeki yaşadıkları evin resimlerini, mahalle muhtarlarının isim ve iletişim numarasını, nöbetçi eczaneleri, kamu kurumlarını, okul, cami, tarihi ve kültürel alanları ve hastaneleri de görebiliyorlar. e-belediyecilik ve Kent Bilgi Sistemi uygulamalarında Türkiyenin en önde gelen belediyelerinden biri olduk. e-belediyecilik hizmeti, teknolojinin hızla geliştiği günümüzde insana hizmet etmenin ve şeffaflaşmanın temelini teşkil eden çağdaş belediyecilik anlayışı olarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Sistemle birlikte Trabzon halkı belediye hizmetlerine kolayca ulaşma imkanı buluyor. Trabzon Belediyesi olarak vatandaşlarımızın memnuniyetini arttıracak uygulamaları hayata geçirmeye devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER