Trabzonsporda Henriquenin çıkışı

Trabzonsporda Henriquenin çıkışı -Teknik direktör Tolunay Kafkas döneminde son 5 maçta ilk 11de forma şansı bulan Brezilyalı oyuncu, 2 gol ve 2 asist ile takımına katkı sağladı


TRABZON (A.A) - Trabzonsporda, teknik direktör Tolunay Kafkas döneminde forvette forma şansı bulan Brezilyalı oyuncu Paulo Henrique, performansıyla ligde zor günler geçiren takımına katkı yapmaya başladı.
     Belçikanın Westerlo takımında 18 gol atarak gol krallığı yarışını 3üncü sırada tamamladıktan sonra geçen sezon başında Trabzonspora transfer olan ancak ligi 2 gol ile tamamlayarak beklentileri karşılayamayan Brezilyalı oyuncu, bu sezon ise özellikle son haftalarda gösterdiği performansla dikkati çekiyor.
     Devre arasında Portekizin Sporting Lizbon takımının istediği ancak göreve yeni gelen teknik direktör Tolunay Kafkasın izin vermediği Brezilyalı oyuncu, ilk 11de sahaya çıktığı son 5 haftada 2 gol atarken 2 de asist yaptı.
     Ligin 22nci haftasındaki 3-0lık Fenerbahçe yenilgisinin ardından ilk 11de forma giymeye başlayan Henrique, ligin 23üncü haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçında takımına 1-0lık galibiyeti getiren golü kaydetti. Ligin 26ncı haftasında da Bursaspor maçında bir gol atan forvet oyuncusu, bu sezon gol sayısını daha önce attığı gollerle 4e çıkardı.
     Geçen hafta ligde 2-0 kazanılan Medical Park Antalyaspor maçında da iyi bir futbol ortaya koyarak 2 asist yapan Brezilyalı forvet, oynadığı oyunla galibiyette önemli rol oynayarak beğeni kazandı.
    
     -Forvette, yük onun-
    
     Henrique, Trabzonsporda Vittekin devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespora transfer olması, performansı düşük olan Jankonun da Beşiktaş maçı öncesi kadro dışı kalmasıyla forvette takımın yükünü çekiyor.
     Genç Emre Güralın da zaman zaman kadroya girememesiyle forvette tek kalan Brezilyalı oyuncu, yükselen performansıyla zor günler geçiren takımına katkı yapıyor. Bordo-mavililer, zaman zaman forvette yaşadığı sorunlar nedeniyle Halil Altıntopu santrfor olarak oynatmıştı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonsporda Henriquenin çıkışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER