Trabzonsporun olağanüstü genel kurul kararı

Trabzonsporun olağanüstü genel kurul kararı -Bordo-mavili kulubün eski asbaşkanı Ağaoğlu: Trabzonsporda olağanüstü genel kurul sayısı, olağan genel kurul sayısını geride bıraktı. Bu kadar olağanüstü genel kurul yapılmaz, yapılma


KAYSERİ (A.A) - Eski Trabzonspor Asbaşkanı ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonsporda olağanüstü genel kurul sayısı, olağan genel kurul sayısını geride bıraktı. Bu kadar olağanüstü genel kurul yapılmaz, yapılmaması lazım dedi.
     Ağaoğlu, Erciyes Üniversitesi tarafından Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen Global Golf Endüstrisi ve Türkiyede Golf Eğitimi konulu panel öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, bordo-mavili kulübün içinde bulunduğu duruma üzüldüklerini belirtti.
     Trabzonsporun alt sıralardan çıkması için acil puanlara ihtiyacı olduğunu dile getiren Ağaoğlu, "Trabzonsporun bulunduğu durum pek iç açıcı değil. Ligde çok sıkıntılı, tehlikeli bir yerde bulunuyor. Artık dikkat etmesi gerekiyor. Bu haftaki maçlar da çok önemli. Trabzonspor eğer Orduspor karşılaşmasından puan alamıyorsa çok ciddi sıkıntının içine girer. İnşallah öyle bir durum gerçekleşmez" diye konuştu.
     Trabzonsporda alınan olağanüstü genel kurul kararının çok zamansız olduğunu ifade eden Ağaoğlu, şunları kaydetti:
     "Böyle bir şey olmaz. Trabzonspor gibi büyük bir takımda yönetim olağanüstü genel kurul kararı alacak. Bunu da bir aylık süreç içerisine sıkıştıracak. Herkesin işi var, gücü var. Bu kararı alacaksanız, önceden alacaksınız. Almadıysanız olağan genel kurulu bekleyeceksiniz. Kararı son derece zamansız ve yersiz buluyorum. Aday olanlar bile rahat bir hazırlanma imkanı bulamayacak. Hazırlanma imkanı bulamayınca iyi bir yönetim oluşamayacak. Biraz aceleye, oldu bittiye gelecek. Ondan sonra dönüp aynı sıkıntıları yaşayacağız. Tahminim yakın zaman içerisinde yönetim alınan olağanüstü genel kurul kararını geri çekebilir."
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Trabzonsporun olağanüstü genel kurul kararı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER