Trabzonspor, İrlandaya gitti

Trabzonspor, İrlandaya gitti -Bordo-mavililer, yarın kardeş kulübü Drogheda United ile dostluk maçı yapacak


TRABZON (A.A) - Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada İrlandanın Drogheda United takımı ile oynayacağı dostluk maçı için İrlandaya gitti.
     Trabzondan THYye ait özel uçak ile İrlandaya hareket eden bordo-mavili kafilede, 20si futbolcu olmak üzere toplam 80 kişi yer aldı. Sakatlıkları bulunan Mustafa, Halil ile milli takım kamplarına katılan Onur, Tolga, Soner, Zeki Yavru, Alim, Sapara, Zokora, Bamba, Adrian ve Cech kafilede yer almadı. Çok sayıda eksik oyuncu nedeniyle A2 takımından kadroya 6 oyuncu dahil edildi.
     Kafileyle Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Genel Sayman Temel Kazancıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman da İrlandaya gitti. Kulüp Başkanı Sadri Şenerin kafileye İrlandada katılacağı bildirildi.
    
     -Tallaght Stadında oynanacak-
    
     Karşılaşma, Dublinde Tallaght Stadında TSİ 21.30da başlayacak.
    
     Maçın ardından da kafilenin özel uçak ile Trabzona döneceği belirtildi. Maçın ardından kafile özel uçak ile Trabzona dönecek.
     Bilet fiyatları, yetişkinler için 15 avro, öğrenciler için 10 avro, çocuklar için 7 avro, aileler (2 yetişkin-2 çocuk) için ise 25 avro olarak açıklandı.
     Tabzonspor, daha önce 1990-1991 sezonunda Avrupa Kupa Galipleri Kupası ön eleme turunda İrlandanın Bray Wanderers takımı ile karşılaşmıştı. Bordo-mavililer, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini sahasında 2-0lık sonuçla elemişti. Bordo-mavililer, Drogheda United karşılaşmasıyla 23 yıl sonra İrlandada maç oynamış olacak.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor, İrlandaya gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER