Trabzonspor Kulübü başkan adayı Aksoy, Gümrükçüoğlunu

Trabzonspor Kulübü başkan adayı Aksoy, Gümrükçüoğlunu ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Kulübü başkan adayı Emre Aksoy, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunu makamında ziyaret etti.
     Gümrükçüoğlu, Aksoy ve beraberindekileri makamında kabulünde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Trabzonsporun büyük bir değer olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, "Trabzonspor şehrimizde, ülkemizde hatta dünyada bu renklere gönül vermiş herkes için büyük bir sevda, büyük bir varlık, büyük bir değerdir. Tabii bugüne kadar Trabzonsporumuzu kuruluşundan beri taşıyan bütün idarecilerimiz, bütün futbolcularımız, bütün teknik adamlarımız hep kulübe bir şeyler katabilme gayreti içinde oldular. Sayın Emre Aksoy da bugüne kadar hizmet edenler gibi Trabzonsporu daha ileriye taşımak, omuzlarına alıp ilerletmek amacında genç bir değerimiz. Biz kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar temenni ediyoruz" dedi.
     Aksoy ise Trabzonun tanıtımını dünya çapında yapmış ve marka olmuş bir spor kulübüne genç yaşta, her şeye rağmen talip olduğunu ifade ederek, "Trabzonsporu daha yukarılara taşımak, Trabzonsporu Trabzonspor anlayışıyla yönetebilmek için çalışmalarımıza başladık. Trabzonspor gerçekten çok büyük bir camiaya sahip, çok büyük bir kulüptür" diye konuştu.
     Trabzonsporun Türkiyede 4 büyükler içinde olsa da dünyada ilk yüzün içinde bir takım olduğunu vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti:
     "Bu süreci iyi değerlendirmek Trabzonsporu daha ilerilere taşıyabilmek için büyüklerimizle neler yapabiliriz diye fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bunun için ciddi anlamda hazırladığımız 21 projemiz var. Bu genç yaşımızda içimizdeki enerji ile ve Trabzonspor sevdası ile arkadaşlarımla ve taraftarımızın desteği ile Trabzonsporu çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyoruz."
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Trabzonspor Kulübü başkan adayı Aksoy, Gümrükçüoğlunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER