Trabzonspor moral arıyor

Trabzonspor moral arıyor -Ligde kötü günler geçiren bordo-mavililer, sahasında Akhisar Belediyesporu mağlup ederek çıkışa geçmeyi hedefliyor


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde yarın sahasında Akhisar Belediyesporu konuk edecek olan Trabzonspor, rakibini mağlup ederek çıkışa geçmeyi hedefliyor.
     Ligde Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalan, ardından sahasında Bursaspora 1-0, deplasmanda Medical Park Antalyaspora 2-1 mağlup olarak son 3 maçta galip gelemeyen bordo-mavililer, kötü günleri geride bırakmak istiyor.
     En son ligin 7. haftasındaki Kasımpaşa maçında sahasında 1-0 galip gelen Karadeniz ekibi, 3 haftalık aradan sonra 3 puan alarak çıkışa geçmeye çalışacak.
     Karadeniz ekibinde kart cezalısı Bamba, takımda yer alamayacak. Bu futbolcunun yerine stoperde geçen hafta Medical Park Antalyaspor maçında cezası nedeniyle oynayamayan Mustafanın forma giymesi bekleniyor.
     Yarın 19.00da Hüseyin Avni Aker Stadında başlayacak karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek. Abayın yardımcılıklarını Serkan Akal ve Erdem Bayık yapacak.
     Trabzonsporun karşılaşmaya Onur, Serkan, Giray, Mustafa, Emerson, Zokora, Adrian, Sapara, Olcan, Yasin ve Janko muhtemel 11i ile çıkması bekleniyor.
    
     -Yener: Galibiyeti ihtiyacımız var-
    
     Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Akhisar Belediyespor maçında galibiyete ihtiyaçlarının bulunduğunu söyledi.
     Yener, ligde hak etmedikleri puan kayıpları yaşadıklarını ve arzu etmedikleri bir yerde olduklarını belirten Yener, Bir an önce toparlanıp çıkışa geçmek istiyoruz. Teknik heyet ve takımımıza güvendiğimizi hep söyledik. Akhisar Belediyespor maçında galibiyete ihtiyacımız var. Ben Trabzonsporun bu maçtan galibiyetle ayrılarak çıkışa geçeceğine inanıyorum dedi.
    
     -Zokora ve Bambaya milli davet-
    
     Bu arada, Trabzonsporun Fildişi Sahili Cumhuriyeti oyuncuları Didier Zokora ile Souleymane Bambaya ülkelerinin milli takımından davet geldiği bildirildi.
     Her iki oyuncunun da Avusturya ile 14 Kasımda oynanılacak dostluk maçı kadrosunda yer alacakları kaydedildi. Bu iki oyuncu, Avusturya Milli Takımına davet edilen takım arkadaşları Janko ile rakip olacak.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor moral arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER