Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş:

Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: Kentimizin, takımımızın sembolü, camiamızın geleceği değerli taraftarlarımızdır. O nedenle şiddete başvurmadan, doğru davranışlar sunarak, fair-play anlayışı çerçevesinde davranmalı, diğer takımla


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kentimizin, takımımızın sembolü, camiamızın geleceği değerli taraftarlarımızdır. O nedenle şiddete başvurmadan, doğru davranışlar sunarak, fair-play anlayışı çerçevesinde davranmalı, diğer takımlara örnek tavırlar sergilemeliyiz dedi.
     Güneş, Trabzonspor Dergisinin 100. sayında yer alan yazısında, Trabzonsporun son 2-3 yılda gelişen ekonomik şartlara göre, büyüyen bir değer haline geldiğini ifade etti.
     Bundan sonra herkesin arayışının, gelinen bu noktayı nasıl daha ileriye taşıma olması gerektiğini vurgulayan Güneş, şöyle devam etti:
     Camia olarak kendi gerçeğimizi göz ardı etmeden geleceği planlamak zorundayız. Bunu mutlaka yapmalıyız. Ancak bu değerleri ve çabayı ortaya koyarken, gereksiz spekülasyonların oluşmasına da fırsat vermemeliyiz. Zaman zaman kamuoyunu yönlendirip, istedikleri yöne çekmeye çalışanlar bizlerin isimlerini kullanarak, gündem oluşturma gayreti içerisinde olabiliyorlar. Sizlerden dileğim, böyle durumlarda seçici davranarak yapılan yorum ve değerlendirmelere itibar etmemeniz yönündedir. Gelecek dönemi planlarken özellikle geride bıraktığımız sezonun değerlendirmesini etraflıca yapmak zorundayız.
     Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Spor Toto Süper Ligi, Ziraat Türkiye Kupası ve milli maçlar derken oyuncuların geçen yıl yoğun bir dönem geçirdiğini belirten Güneş, şunları kaydetti:
     Bu süreçte ülkemizi Avrupada başarıyla temsil ettik, ancak ligde ve kupada maalesef hedeflerimize ulaşamadık. Hiçbir sebebin arkasına sığınmadan daha güzel futbol oynayıp, daha iyi sonuçlar almalıydık ama başaramadık. Hedefimiz gelecek sezon bu seviyemizin çok daha üzerine çıkmak olacaktır. Trabzonspor kuşkusuz büyük taraftarını temsil eden güçlü bir kulüptür. Kentimizin, takımımızın sembolü, camiamızın geleceği taraftarlarımızdır. O nedenle şiddete başvurmadan, doğru davranışlar sunarak, fair-play anlayışı çerçevesinde davranmalı, diğer takımlara örnek tavırlar sergilemeliyiz. Birlikteliğimizi tam anlamıyla korumak zorundayız. Kişisel hesap yapmadan kulübümüzü kucaklamalı, içimizdeki yanlışlara izin vermemeliyiz. Makul, ilkeli ve prensipli olmalıyız. Kendi gerçeğimizle yüzleşerek, özeleştirimizi yapmalıyız. Daha iyi bir Trabzonspor oluşturabilmek adına dersler çıkarmalıyız. Saha içinde de saha dışında da sonuçta ne olursa olsun sağduyulu davranmalıyız. Haklı iken haksız duruma düşmemeliyiz.
    
     Muhabir: Zafer Sel / Asena Akçay
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER