Trabzonspor Yönetimi, Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunu ziyaret

Trabzonspor Yönetimi, Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunu ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Yönetimi, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunu makamında ziyaret etti.
     Ziyarete, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı katıldı.
     Gümrükçüoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, Trabzonluların ve Trabzonsporluların takımlarına sahip çıkması gerektiğini vurgulayarak, geçmişte önemli şampiyonluklara ve başarılara imza atan Trabzonsporun bu yıl da adına yakışır başarılar elde edeceğine inandığını belirtti.
     Ellerindeki imkanlar ölçüsünde Trabzonspora katkı sunmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Gümrükçüoğlu, Her şey Trabzonspor için diyoruz. Herkes Trabzonsporumuza sahip çıkmalıdır. Belediye olarak elimizden gelen katkıyı sunmaya gayret gösteriyoruz. Gerek deplasmanda, gerekse Trabzondaki maçlarda omuz omuza Trabzonsporumuzla beraberiz. Şampiyonlukların takımı Trabzonsporun tek yürek olarak bu yıl da çok büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Bu nedenle herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. 2012-2013 futbol sezonunda takımımıza başarılar diliyorum dedi.
     Şakar ise Gümrükçüoğlunun her zaman Trabzonspora destek verdiğini ifade ederek, Başkanımız sıkıntılı günlerimizde her zaman bizleri ziyaret ederek destek verdi. Bu nedenle gerçekleştirdiğimiz ziyaret aynı zamanda bir iade ziyaretti. Bu ziyarette ayrıca, kulübümüzün geleceği ile ilgili görüşmeler yaptık diye konuştu.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor Yönetimi, Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER