Trabzonspor

Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından notlar -Bordo mavili takımda, stoperde Giray kart cezası, Mustafa Yumlu da sakatlığı nedeniyle forma giyemedi


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyesporu konuk eden Trabzonspor, savunmada eksik bir kadroyla rakibi karşısına çıktı.
     Bordo mavili takımda, stoperde Giray kart cezası, Mustafa Yumlu da sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Teknik direktör Tolunay Kafkas tarafından dün kadro dışı bırakılan bir diğer savunma oyuncusu Bamba da takımda yer almadı.
     Stoperde bu 3 futbolcunun yokluğunda genç oyuncu Abdullah Karmil ile Celustka forma giydi. Teknik direktör Kafkas, savunmanın önünde ise Zokorayı yedek soyundururken genç Aykuta forma şansı verdi.
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor de geçen hafta 2-0 galip geldiği Fenerbahçe maçının ilk 11indeki oyuncularla sahaya çıktı.
    
     -Taraftar ilgi göstermedi-
    
     Trabzonsporun bu sezon sahasında yaptığı son karşılaşmaya taraftarlar fazla ilgi göstermedi. 24 bin kişilik kapasitesi olan Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde geniş boşluklar gözlendi. Yaklaşık 7 8 bin bordo mavili taraftar karşılaşmayı izledi.
     Maçı izleyen Somalili birkaç taraftar da bulundukları yere Bize her yer Trabzon pankartı astı. Maç öncesi iki takım futbolcuları, Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından hazırlanan "Başımız sağ olsun yazılı pankart ile sahaya çıktı.
     Karşılaşma öncesi Reyhanlıdaki bombalı saldırılarda yaşamını yitirenler ile vefat eden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için saygı duruşu yapıldı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER