Trabzonspor

Trabzonspor-Eskişehirspor maçından notlar -Teknik direktör Güneş, Orduspor maçında sonradan oyuna girerek galibiyette etkili olan Halil ve Olcana bu kez ilk 11de görev verdi


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde sahasında Eskişehirsporu konuk eden Trabzonsporda, teknik direktör Şenol Güneş, geçen haftaki Orduspor maçı kadrosuna göre 3 oyuncu değişikliğine gitti.
     Güneş, Orduspor maçında sonradan oyuna girerek galibiyette etkili olan Halil ve Olcana bu kez ilk 11de görev verdi. Sakatlığı nedeniyle geçen hafta oynamayan Adrian da sakatlığının düzelmesinin ardından tekrar formasına kavuştu.
     Bordo-mavililerde, Orduspor maçında ilk 11de oynayan Sapara, Yasin ve Emre bu kez yedek kulübesinde kendilerine yer buldu.
    
     -Tolga 18 kişilik kadroda-
    
     Trabzonsporun takım kaptanı Tolga Zengin, sakatlığının ardından ligde 8 hafta sonra maç kadrosunda yer aldı.
     Ligin 4. haftasındaki Sivasspor maçının 10. dakikasında omzundan sakatlık geçiren bordo-mavili futbolcu, sakatlığının düzelmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş tarafından maç kadrosuna alındı.
    
     -Şener de maçta-
    
     Trabzonsporda kulüp başkanı Sadri Şener de uzun bir sürenin ardından Hüseyin Avni Aker Stadına gelerek takımının karşılaşmasını izledi.
     Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Sebayı hastanede ziyaret ettiği sırada geçirdiği kaza sonucu sağ dizinden sakatlanarak ameliyat edilen Şener, 8 hafta sonra Trabzonda takımının karşılaşmasına geldi.
    
     -10 oyuncu kadroda yok-
    
     Kadrosunda sakat ve cezalı oyuncusu olmayan Trabzonsporda 10 oyuncu kadroya giremedi.
     28 futbolcusu bulunan bordo-mavili takımda Cech, Barış, Zeki Ayvaz, Alanzinho, Henrique, Mustafa, Zokora, Aykut, Ferhat ve Volkan Şen kadroda yer alamadı.
    
     -Taraftar ilgi göstermedi-
    
     Son 2 haftayı galibiyetle kapatan Trabzonspor, seyirci desteğini arkasında fazla bulamadı. Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde büyük boşluklar gözlenirken, 10 bin dolayında bordo-mavili taraftar takımlarını destekledi.
     Yaklaşık 50 kişilik Eskişehirspor taraftarı da kendilerine ayrılan tribünden karşılaşmayı izleyerek Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER