Trabzonspor

Trabzonspor-Kardemir Karabükspor maçından notlar -Teknik direktör Şenol Güneş, forvette Jankoyu yedek soyundururken Vitteki ilk 11de sahaya sürdü -Bordo-mavili kulübün cezası nedeniyle karşılaşmayı kadın ve çocuk taraftarlar izledi


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde sahasında Kardemir Karabüksporu konuk eden Trabzonsporda, Teknik Direktör Şenol Güneş forvette Robert Vitteki sahaya sürdü.
     Ziraat Türkiye Kupasındaki Mersin İdmanyurdu maçıyla birlikte uzun süre sonra ilk 11deki formasına kavuşan Robert Vittek, bu maçın ardından oynanan Kardemir Karabükspor maçında da kendine 11de forma şansı buldu. Forvette Avusturyalı oyuncu Marc Janko yedek kulübesinde otururken Brezilyalı Henrique ise 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.
     Teknik Direktör Güneş, Arjantinli oyuncu Gustavo Colmanı yedek soyundururken orta sahada bu oyuncunun yokluğunda Alanzinho, Sapara ve Adrian görev yaptı.
     Bordo-mavililerde, Fildişi Sahili Milli Takım Kampında bulunan Zokora ve Bamba, kalp rahatsızlığı bulunan Giray ile sakatlığı bulunan Tolganın yanı sıra Halil 18 kişilik kadroda yer almadı.
    
     -Kadın ve çocuk taraftarlar ilgi göstermedi-
    
     Ligin ilk yarısının son haftasında Galatasaray ile oynanan maçta çıkan saha olayları nedeniyle 1 maç ceza alan Trabzonsporun ikinci yarının ilk haftasındaki karşılaşmasında tribünde kadın ve çocuk taraftarlar yer aldı.
     Taraftarlar, karşılaşmaya fazla ilgi göstermezken Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde büyük boşluklar gözlendi.
     Trabzoncell aboneleri ve facebook kullanıcılarının oyları sonucunda Aralık ayının futbolcusu seçilen kaleci Onur Recep Kıvrak, ödülünü maç öncesinde bordo-mavili takımın eski oyuncularından ve teknik direktörlerinden olan Turgay Semercioğlunun elinden aldı.
    
     -Kardemir Karabüksporda 8 eksik-
    
     Ligin ilk yarısında Galatasaray ve Fenerbahçe galibiyetleriyle ses getiren takımı olan Kardemir Karabükspor, Trabzonspor karşısında eksik kadroyla mücadele etti.
     Konuk ekipte sakatlıkları devam eden Gökhan, Uğur, Shelton, Hamroun ve Kağan ile kart cezalısı Sericin yanı sıra Afrika Kupası için milli takım kamplarında yer alan Lua Lua ile Mabiala 18 kişilik maç kadroda yer almadı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER