Trabzonspor

Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu maçından notlar -Bordo-mavili taraftarlar, karşılaşmaya ilgi göstermedi -Karadeniz ekibinde forvet oyuncuları Janko ve Henrique 18 kişilik kadroda yer almadı


TRABZON (A.A) - Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubunda Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu arasında yapılan karşılaşmaya taraftarlar ilgi göstermedi.
     Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde çok büyük boşluklar gözlenirken, yaklaşık 5 bin dolayında bordo-mavili taraftar tribünlerde takımlarına destek verdi.
     Çok az sayıda Mersin İdmanyurdu taraftarı da kendilerine ayrılan misafir takım tribününde yer alarak Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadılar.
    
     -Trabzonsporda eksik oyuncular-
    
     Trabzonsporda kart cezalısı Serkan, Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahili Milli Takım kampında bulunan Zokora ve Bamba ile kalp rahatsızlığı nedeniyle dinlenen Giray, sakatlıkları bulunan Tolga ve Janko kadroda yer almadı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Henrique ve Saparayı da 18 kişilik maç kadrosuna almadı.
     Forvette Janko ve Henriquenin yokluğunda son haftalarda ilk 11de sahaya çıkan Vittek görev yaptı. Genç oyuncu Emre Güral ise yedek kulübesinde kendine yer buldu.
     Güneş, savunmada Celustkayı yedek soyundururken, Mustafa ile devre arasında 1461 Trabzondan kadroya dahil edilen Abdullah Karmili oynattı. Abdullah, bordo-mavili takım formasıyla ilk maçına çıktı. Savunmanın solunda Cech görev yaparken, Emerson yedekler arasında yer aldı.
     Volkan Şen ise lig ve kupa maçları olmak üzere 20 maç sonra ilk 11de sahaya çıktı.
     Karşılaşma öncesi Türkiye Futbol Federasyonunun eski başkanları Faik Gökay ve Cemal Saltık için saygı duruşunda bulunuldu.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER