Trabzonspor

Trabzonspor-Gaziantepspor maçından notlar -Bordo-mavililer, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki ilk lig maçına çıktı -Trabzonsporda Henrique kadroda yer almazken, Janko yedek soyundu


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde sahasında Gaziantepsporu konuk eden Trabzonspor, yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas yönetimindeki ilk karşılaşmasına çıktı.
     Teknik direktör Şenol Güneşin istifasının ardından göreve gelen Tolunay Kafkas, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda Eskişehirspor maçıyla ilk resmi maçına çıkarken, Gaziantepspor maçıyla da ligde ilk sınavını verdi.
     Trabzonspor ile futbolcu olarak 1993-94 sezonu öncesinde anlaşan ve 1997-98 sezonu sonuna kadar bordo-mavili formayı giyen Tolunay Kafkas, 15 yıl sonra takımın başında bu kez teknik direktör olarak yer aldı.
    
     -Taraftarlardan Kafkas ve Kaçara pankart-
    
     Trabzonspor taraftarları, bordo-mavili takım ile imza töreninde ateş ile barut yan yana geldi, patlamaya hazır olsunlar şeklinde kendilerine mesaj veren Kafkasa pankart ile karşılık verdi.
     Taraftarlar, kale arkası tribünündeki bölüme, patlamaya hazırız, savaşı başlat yazılı pankart asarak yeni teknik direktöre seslendi. Taraftarlar ayrıca, kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süre futbola ara veren ve futbolu bırakabileceği yönünde söylentiler çıkan Giray Kaçar için ise hoşgeldin yazılı pankart astılar. Taraftarlar, yedek kulübesinde yer alan futbolcu için Kaçar dediler senin için, aramıza hoşgeldin Giray yazılı pankart astı.
     Bordo-mavili futbolcular, Eskişehirspor maçında başına darbe alan ve 3-4 hafta takımdan ayrı kalacağı açıklanan Zeki Yavruyu da unutmadı. Futbolcular, maç öncesi ısınmasına geçmiş olsun Zeki Yavru yazılı tişörtlerle çıktı.
    
     -Janko yedek, Henrique yok-
    
     Teknik direktör Tolunay Kafkas, forvette Henriqueyi kadroya almazken, Jankoyu ise yedek soyundurdu. Kafkas, forvette Halil Altıntopa görev verdi.
     Bordo-mavili takımda Zeki Yavrunun yokluğunda savunmanın sağında Serkan Balcı görev yaptı. Serkan, profesyonel futbol hayatındaki 450. karşılaşmasına çıktı.
     Trabzonsporda cezalı Aykut, Fildişi Sahili Milli Takımı Kampında bulunan Zokora ve Bamba ile sakatlığı bulunan Zeki Yavru kadroda yer almadı.
     Trabzoncell aboneleri tarafından Ocak ayının futbolcusu seçilen Adrian ile Trabzoncell Taraftar Özel Ödülü alan Giray Kaçara, maç öncesi eski futbolculardan Kadir Özcan tarafından ödülleri verildi.
     Trabzonspor taraftarları karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde büyük boşluklar gözlenirken, yaklaşık 7-8 bin dolayında taraftar karşılaşmayı izledi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de karşılaşmayı izlemedi.
     Futbolcular sahaya, ekmeğini israf etme yazılı pankartla çıktı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER