Trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı

Trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı -Görüntülere, D-010 kara yolunda bozulan bir ticari taksinin diğer bir ticari taksi tarafından halat ya da zincir yardımı olmadan tamponuna çarparak itildiği anlar yansıdı -Gazi Caddesi


GİRESUN (A.A) - Giresunda meydana gelen bazı trafik kazaları, kentteki Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca görüntülendi.
     Kentin çeşitli noktalarında meydana gelen trafik kazalarının yansıdığı görüntülerde, trafikteki ilginç anlar da dikkati çekti.
     MOBESE sistemince kaydedilen görüntülerde, Gazi Caddesinde ilerleyen kamyonetin arka kapısının açılarak kaldırımda çocuğuyla yürüyen kadına çarptığı anlar yer alıyor.
     Görüntülerde, D-010 kara yolunda bozulan bir ticari taksinin diğer bir ticari taksi tarafından hiç bir halat ya da zincir yardımı olmadan tamponuna çarpmak suretiyle itildiği anlar da bulunuyor.
     Diğer bir görüntüde ise, kırmızı ışıkta kalkış yapmaya çalışan tır ile otomobilin çarpıştığı anlar yer alıyor.
     İlçeler arası dolmuş durağında manevra yapan minibüsün bir vatandaşa çarptığı anlar da güvenlik kameralarına yansıdı.
    
     -Cenaze yolundaki kaza güvenlik kamerasında-
    
     Yakınlarının cenazesine katılmak için Samsundan Trabzonun Tonya ilçesine giden otomobilin savrularak yol kenarındaki trafik levhasına çarptığı, sürücünün eşi ve annesinin yaşamını yitirdiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.
     Bir benzin istasyonunun güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan aracın savrularak, yön tabelasının direğine çarptığı, o sırada kaldırımda ilerleyen yayanın ölümden döndüğü, kazada araçta bulunan bazı kişilerin yola savrulduğu anlar yer alıyor.
     Kazadan yara almadan kurtulan yayanın yaşadığı panik ve kazadan sağ kurtulan bir kişinin şaşkınlığı da görüntülere yansıdı.
    
     -Olay-
    
     Yakınlarının cenazesine katılmak için Samsundan Trabzonun Tonya ilçesine giden Ahmet Koç yönetimindeki 55 AP 845 plakalı otomobil, 10 Ocak Perşembe günü, D-010 kara yolu Giresun Dereli ilçesi kavşağında kaza yapmış, sürücü Koçun annesi Şehrinaz Koç ile eşi Fatma Koç olay yerinde hayatını kaybetmiş, sürücü Koç ve yanında bulunan Mustafa Koç kazadan yaralı olarak kurtulmuştu.
    
     Muhabir: Veysel Kara
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER