Trafik polislerinden sürücülere semaverde çay ikramı

Trafik polislerinden sürücülere semaverde çay ikramı -Tokatın Niksar ilçesinde trafik ekipleri, aileleriyle birlikte bayram tatili için yola çıkan sürücüleri durdurup çay ikram ederek dinlenmelerini sağlıyor (Fotoğraflı-Görüntü


TOKAT (A.A) - Niksar ilçesinde, trafik ekipleri, aileleriyle birlikte bayram tatili için yola çıkan sürücüleri durdurup semaverde demlenen çayı ikram ederek dinlenmelerini sağlıyor.
     D-100 kara yolundaki Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görevli ekipler, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla seyahat eden vatandaşlara yönelik farklı bir uygulama başlattı. İstasyon önünde durdurulan sürücülere, burada oluşturulan bölümde semaverde demlenen çaydan ikram edildi.
     Bu sırada, sürücülere araç kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar hatırlatıldı. Sürücülere, trafik kurallarının yazılı olduğu broşür veren polisler, çocuklara cetvel ve balon hediye etti. Broşürlerde, Tokat Emniyet Müdürü Osman Balcının Sizlerin ve yakınlarınızın can ve mal güvenliğini korumak için sürekli olarak hız denetimi, hatalı sollama, alkol kontrolü, emniyet kemeri, cep telefonu kullanımı ve yakın takip gibi konularda trafik denetimleri yapmaktayız. Bayramınızı kutlar, iyi yolculuklar dilerim ifadeleri yer alıyor.
     Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Bilal Kürşat Kılıçarslan, Kurban Bayramı süresince seyahat eden vatandaşların dinlenmesi için böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek, Semaver çayı ikram ederek yorgunluklarınızı almaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bayramı kazasız, belasız geçirmelerini diliyoruz dedi.
     Uygulamadan memnuniyetini dile getiren sürücüler ve aileleri ise, polislere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Recep Bilek
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Trafik polislerinden sürücülere semaverde çay ikramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER