Traktör hırsızlığını güvenlik kameraları görüntüledi

Traktör hırsızlığını güvenlik kameraları görüntüledi -Gediz ilçesinde, park halindeki traktör ve balya makinesini çalan 3 kişiden 2si, çevredeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek gözaltına alındı -2 şüpheli, çıkarıldığı mahkemec


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyanın Gediz ilçesinde, park halindeki traktör ve balya makinesini çaldığı iddia edilen 3 kişiden 2si, çevredeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek gözaltına alındı ve tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, çiftçi N.A, balya makinesi bağlı olan 43 LP 639 plakalı traktörünü, gece evinin önüne park ederek ayrıldı.
     Sabah iş yerine gitmek üzere evinden çıkan N.A, toplam değeri 100 bin lira olan traktörle balya makinesinin yerinde bulunmadığını fark ederek, Şehit Cavit Kaçmaz Polis Merkezi Amirliğine başvurdu.
     Olay yeri çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, plakası tespit edilemeyen bir otomobilin, traktörün yanında durduğunu, bu araçtan inen 2 kişinin 2 dakikada traktörü çalarak kaçtığını belirledi.
     Ekipler, Plaka Tanıma Sistemi ve Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kayıtlarını inceleyerek, aracın plakasını tespit etti.
     Şüphelilerden Ö.E. ve K.G, Uşak ile Manisanın Selendi ilçesinde gözaltına alındı. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
     Selendi ilçesine bağlı Çotak köyü yakınında terk edilmiş bulunan traktörle balya makinesi, N.Aya teslim edildi.
     Gedize getirilen Ö.E. ve K.G, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklandı.
     Güvenlik kamerası görüntülerinde, otomobilden inen 2 kişinin traktörü çalıştırarak olay yerinden ayrılması görülüyor.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Traktör hırsızlığını güvenlik kameraları görüntüledi ... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER