TSYDden sporda şiddet semineri

TSYDden sporda şiddet semineri


ADANA (A.A) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesince Sporda Şiddeti Önleme Yasası ve Medya konulu panel düzenlendi.
     Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Adana Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim Salonunda gerçekleştirilen panelde Adana GSİM Hukuk Bürosundan Avukat Özlem Aykut ve Spor Hukuku Enstitüsü Üyesi Avukat Tayfuk Köse 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ile ilgili bilgiler verdi.
     Özlem Aykut, burada yaptığı konuşmada, sporun insanlar için çok önemli olduğunu belirterek, ilginin her geçen gün arttığını söyledi.
     6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ile ilgili bilgiler veren Aykut, 6222 sayısı yasa şiddetin her türlüsünü sporda yasaklamaya ve engellemeye çalışıyor. Yasa şiddeti yasaklarken medyanın önemini de fazlasıyla vurguluyor dedi.
     Spor Hukuku Enstitüsü Üyesi Avukat Tayfuk Köse ise yasa hakkında medya mensuplarını bilgilendirdi.
     TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz ise panelde Avukat Özlem Aykut ile Avukat Tayfuk Kösenin 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ile ilgili olarak yeni sezon öncesinde spor medyasını bilgilendirdiğini belirterek, katılanlara teşekkür etti.
     Panele Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve diğer yetkililerin yanı sıra basın mensupları katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber TSYDden sporda şiddet semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER