Tuncelide Munzur Çayına düşen kişi

Tuncelide Munzur Çayına düşen kişi -Ozan Metini arama çalışmaları sürüyor


TUNCELİ (A.A) - Tuncelide, Munzur Çayına düştüğü bildirilen kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.
     Moğoltay Mahallesindeki Mavi Köprüden 4 gün önce Munzur Çayına düştüğü belirtilen Ozan Metini (32) arama çalışmaları, Tunceli ve Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yanı sıra Elazığ ve Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğinde görevli dalgıç polislerin katılımıyla sürüyor.
     Munzur Çayında ve çayı besleyen Uzunçayır Barajının havzasında devam eden çalışmalara, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı sualtı arama ekibi ile Tunceli Dağcılık ve Kamp Sporları Kulübü üyeleri de destek veriyor.
     Bu arada, tahliye kapaklarının açılması sonucu su seviyesi düşürülen baraj havzasında ekiplerce mont ve gözlük bulundu. Bulunan eşyaların Metine ait olduğu belirtildi.
     Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Şube Müdür Vekili Mehmet Avin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğinden yardım talep ettiklerini söyledi.
     Ekibin dün Tunceliye geldiğini belirten Avin, Bugün de sonar cihazı bota monte edildi ve arama çalışmalarına başlayacaklar dedi.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tuncelide Munzur Çayına düşen kişi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER