Tunceliden kısa kısa

Tunceliden kısa kısa -Muharip Gaziler Derneği Tunceli Şube Başkanı Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Güneri ziyaret etti


TUNCELİ (A.A) - Muharip Gaziler Derneği Tunceli Şubesi Başkanı Mehmet Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Hakan Yusuf Güneri makamında ziyaret etti.
     Vali Güner, ziyarette Aslan ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. Güner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni yönetime başarılar diledi.
    
     -Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı-
    
     Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Tunceli,Elazığ, Adıyaman ve Bingöl çevresinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.
     Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden, Tunceli Valiliği aracılığıyla yapılan yazılı açıklamada, Tunceli, Elazığ, Adıyaman ve Bingölde kuvvetli sağanak ve rüzgara karşı vatandaşların dikkatli olmaları istenildi.
     Bu gece yarısından itibaren etkili olacak yağışların yarın sabah saat 06.00ya kadar süreceği belirtilen açıklamada, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Doğu Anadolunun batısında, güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgarla birlikte kuvvetli yağış tahmin edilmektedir. Kuvvetli yağış ve rüzgar sebebiyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, taşkın, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir denildi.
    
     Muhabir: Fatma Çıray
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tunceliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER