Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü


BARTIN (A.A) - Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından, müdürlüğün görevlerini ve hizmetlerini tanıtan stant açıldı.
     İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla belediye sosyal tesislerindeki standın açılışında yaptığı konuşmada, stantlarda emniyet birimlerinin faaliyetlerini tanıtıcı materyaller, emniyet personelinin yapmış olduğu resimler ve polis eşleri tarafından yapılan el sanatları örneklerinin sergileneceğini söyledi.
     Standın açılmasının amacının Bartın halkıyla kaynaşmak ve polise olan güven duygusunu en üst seviyeye çıkartmak olduğunu vurgulan Altınok, şöyle konuştu:
     Bilhassa geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza emniyet teşkilatımızın çalışmalarını ve çalışma alanlarını göstermek, onların hayallerinde de polislik mesleğinin yer almasını sağlamak istiyoruz. Bu nedenle standımız süresince, çocuklarımız servislerimizle okullarından alınarak standımızın gezilmesi sağlanacaktır. Çocuklar, polislik mesleği hakkında polis ağabeyleri ve ablalarından bilgiler alacaklar.
     Açılış törenine Bartın Valisi Bülent Savur, Belediye Başkanı Cemal Akın, Garnizon Komutanı Deniz Piyade Kıdemli Albay Mehmet Sandıklı, Bartın İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Alaattin Karsavuran, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
     Standın 2 gün açık kalacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER