Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -Poyraz ile Şeker, kutlama mesajı yayımladı


BİLECİK (A.A) - TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ile MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla birer mesaj yayımladı.
     Poyraz, yayımladığı mesajında, Türk polisinin, halkın güvenini kazandığını ve vatandaşın desteğini her zaman yanında hissettiğini bildirdi.
     Türkiye Cumhuriyetinin köklü ve en temel kurumlarından olan Emniyet Teşkilatının, devlete ve millete karşı hizmetlerini üstün görev anlayışıyla sürdürdüğünü belirten Poyraz, mesajında şunları kaydetti:
     "Yasaları uygulayarak kamu düzenini sağlayan, anayasayla güvence altına alınan temel hak ve özgürlüklerin korunmasında ve toplum yaşantısını huzur içinde sürdürülmesinde büyük bir özveriyle görev yapan Emniyet Teşkilatı, toplumsal barışa son derece önemli katkıda bulunmuştur. Türk polisi, halkımızın güvenini kazanmış ve vatandaşımızın desteğini her zaman yanında hissetmiştir. Hukuk devleti ilkesine işlerlik kazandırılmasında, Emniyet Teşkilatına ve polisimize önemli görevler düşmektedir. Polisimizin temel hak ve özgürlükleri gözeten ve koruyan bu uygulamaları, polis halk iş birliğini güçlendirecek, Emniyet Teşkilatımızın hizmet kalitesini ve verimliliğini yükseltecektir. Türk polisinin, cumhuriyetin ve yasaların kalkanı olma bilinciyle hizmetlerini insan haklarına, hukukun üstünlüğüne ve yasalara bağlı kalıp, tarafsız olarak sürdürdüğüne inancım tamdır."
    
     -MHP Bilecik Milletvekili Şekerin mesajı-
    
     MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker de Emniyet Teşkilatının, vatanın her köşesinde adaletin ve huzurun teminatı için görev yaptığını bildirdi.
     Türk Polis Teşkilatının hizmetlerinin ve başarılarının devamını dileyen Şeker, Türk milletinin ebedi bekası, ülkenin huzuru ve adaletin tesis edilmesi için can veren şehitleri rahmet ve duayla yadettiğini belirtti.
     Ülkenin güçlü, büyük ve lider konuma yükseleceği günlerin azim ve kararlılığını taşıdığını kaydeden Şeker, mesajında, "Emniyet Teşkilatımız, vatanın her köşesinde adaletin ve huzurun teminatı için fedakarlıkla, kahramanlıkla ve canı pahasına görev yapmaktadır. Bugün içinde bulunduğumuz sancılı ve endişe verici dönemden de yine milletimizin azim ve kararlılığıyla kurtulacağımızdan asla şüphemiz yoktur. Güzel günlerin geleceğine, hukukun üstünlüğüne, milletimizin selametine, ülkemizin huzuruna olan inancımızla, Türk polisinin bu güzel ve anlamlı gününü bir kez daha kutlarım" ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan / Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER