Türk Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü -Bayburt Belediye Başkanı Polat: "Her türlü maddi ve manevi değerimizin korunmasında, vatan topraklarımızda birlik, beraberlik ve güvenlik içinde yaşanmasında Türk Polis Teşkilatının özverili ç


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, her türlü maddi ve manevi değerin korunmasında, vatan topraklarında birlik, beraberlik ve güvenlik içinde yaşanmasında Türk Polis Teşkilatının özverili çalışmalarının öneminin çok büyük olduğunu bildirdi.
     Polat, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, yurt genelinde olduğu gibi ilde de güvenlik ve istikrarın temini, huzur ve düzenin sürekli tesisi için vatandaşların polise tam desteğinin sürdürülmesi gerektiğini belirtti.
     Emniyet Teşkilatının şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle topluma güven veren hizmetlerini halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inandığını ifade eden Polat, şunları kaydetti:
     Toplum destekli polislik çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirilen proje faaliyetleri spordan eğitime, çocuklardan ailelere kadar geniş bir sevgi atmosferi oluşturmaktadır. Bu süreçte polis etkili kolluk gücü niteliğinin yanı sıra çocuklarla etkinlik düzenleyen, öğrenciyle kalem tutan, sanatçıya sahne sunan, sivil topluma karanfil uzatan, kısaca toplumun her kesimiyle kucaklaşabilen yumuşak güç işlevi ve yönetsel derinlik kazanmıştır. Yürüttükleri başarılı çalışmalarla Bayburtun, ülkemizin en huzurlu illerinden olmasında emeği geçen tüm emniyet mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftasını tebrik ediyorum. Görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum."
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER