Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü


KARS (A.A) - Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sarıkamışta tören düzenlendi.
     İlçe Emniyet Müdür Vekili Cem Boçkay, Sarıkamış Gaziler Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sundu.
     Boçkay, bugün Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünün, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın büyük gururunu yaşadıklarını söyledi.
     Polis teşkilatının vatandaşın huzurunu, güvenini sağlayacak tedbirleri almak ve uygulamak için teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ettiğini belirten Boçkay, "Türk polisi sadece Türkiye sınırları içinde değil, dünyada gelişmiş ülkeler arasında saygın yerini almanın haklı gururunu taşımaktadır. Polisin olayların önlenmesi, suçluların yakalanabilmesinde halkın desteğinin olması gerekmektedir" dedi.
     Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen resim, şiir, kompozisyon ve atletizm yarışmalarında dereceye giren ilk ve ortaöğretim öğrencilerine ödül verildi.
     Törene, Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, 9. Motorlu Tugay Komutan Vekili Albay Fatih Karagülle, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER