Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -CHP İl Başkanı Karasu, kutlama mesaj yayımladı


SİVAS (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Karasu, mesajında, toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan emniyet teşkilatı mensubu her polisin yasalarda belirtilen görevlerini, teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, tecrübesini bilim ve bilgiyle birleştirerek hukuk devleti ilkesi ve insan hakları çerçevesinde yapmaya çalıştığını belirtti.
     Polisin, suç ve suçlularla mücadele ederken diğer yandan maaş, ek gösterge, kıdem, sosyal haklar gibi sorunlarla da mücadele etmek zorunda olduğunu ifade eden Karasu, "Polislerin ekonomik ve sosyal sorunlarıyla birlikte özlük sorunları kısa zamanda çözülmeli, çalışma koşulları iyileştirilmelidir. Polis teşkilatının motivasyonunun yükselmesi, topluma daha iyi hizmet vermesi için bu iyileştirmelerin mutlaka yapılması gerekmektedir. Bu anlamlı günde ilimizde ve yurdumuzun her köşesinde görev yapan emniyet teşkilatının her kademesindeki fedakar ve cefakar mensuplarını takdirle selamlıyor, aile fertleriyle sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
<< Önceki Haber Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER