Türk Telekomun eğitime desteği sürüyor

Türk Telekomun eğitime desteği sürüyor


KAYSERİ (A.A) - Türkiyeye Değer sloganıyla çok sayıda kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Türk Telekom, bu kapsamda Türkiye-nin dört bir yanında yaptırdığı Türk Telekom Okulları-nda eğitim gören başarılı öğrencilere burs olanağı sunuyor.
     Türk Telekom Anadolu Merkez 2 Bölge Müdürü Muhammet Katmer, yaptığı açıklamada, şirketlerinin iyi bir kurumsal vatandaş olma vizyonuyla gerçekleştirdiği projede, bölge müdürlüğü olarak rol almaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
     Proje kapsamında Sarız Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu-nda eğitim gören üç başarılı öğrenciye burs imkanı sağladıklarını, okullarına da spor gereçleri hediye ettiklerini ifade eden Katmer, Sunduğumuz burs olanağıyla onların geleceğine yatırım yaptığımıza inanıyoruz. Okulumuz için gerçekleştirdiğimiz spor gereçleri dağıtımıyla ise yarının sporcularını şimdiden desteklemeyi amaçlıyoruz dedi.
     Türk Telekom, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında 49 okulda toplam 147 öğrenciye 213 bin 600 lira eğitim bursu veriyor. Türk Telekom-un sunduğu burs imkanından Türk Telekom Okullarında okuyan, ailesinin gelir seviyesi asgari düzeyde olan başarılı öğrenciler faydalanabiliyor.
     Türk Telekom, Türkiye-de eğitim alanında bugüne kadar hayata geçirilen en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Türk Telekom Okulları-nı, bu okullara dağıttığı 201 bin lira değerindeki yaklaşık 7 bin spor gereciyle de destekliyor.
     Spor faaliyetlerini desteklemek için eşofman takımı, spor çantası, futbol, basketbol ve voleybol topu gibi spor gereçleri temin ederek öğrencileri spora teşvik eden Türk Telekom, bu destekle öğrencilerin spor yönündeki gelişimlerine de katkı sağlamayı amaçlıyor.
     Türk Telekom, Türk Telekom Okulları Projesi ile Türkiye-nin dört bir yanında eğitim tesisleri inşa etti. Milli Eğitim Bakanlığı-nın yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı desteği ile hayata geçirilen proje kapsamında yaptırılan 76 eğitim binasında 30 bini aşkın öğrenci modern eğitim ortamına kavuşturuldu.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Türk Telekomun eğitime desteği sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER