Türk Traktör, New Holland TTJ serisini

Türk Traktör, New Holland TTJ serisini Konyada tanıttı -Konya Tarım ve Hayvancılık Fuarlarına katılan Türk Traktör yeni New Holland TTJ serisi bahçe traktörlerini Konyada görücüye çıkardı


KONYA (A.A) - Konya 11. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı ile Hayvancılık Ekipmanları ve Süt Endüstrisi Fuarına katılan Türk Traktör, yeni New Holland TTJ serisi bahçe traktörlerini tanıttı.
     Türk Traktörün köklü geçmişi ve deneyiminden yola çıkarak tasarlanan yeni seri, ideal boyutları ve kompakt tasarımıyla TT Junior olarak adlandırılıyor.
     Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, yaptığı açıklamada, bahçecilikle uğraşan çiftçilere büyük kolaylık sağlayacak yeni New Holland TTJ serisi traktörleri Türkiyede üretmekten büyük gurur duyduklarını belirtti.
     Gün geçtikçe büyüyen bağ ve bahçe tarımında dikim aralıklarının azaldığını ve bodur meyveciliğin ön plana çıktığını ifade eden Özdemir, Buna bağlı olarak kullanılan traktör ve ekipmanlarda ölçüsel özellikler daha da önem kazanıyor. Yeni TT Junior serisi traktörlerimiz, ölçüleri ve yüksek manevra kabiliyetiyle, bağ ve bahçelerin bir numaralı tercihi olacak diye konuştu.
     İdeal ölçüleriyle bahçeciliğe yeni bir soluk getireceği düşünülen yeni New Holland TTJ serisi, 50 HPden 72 HPye kadar 4 farklı beygir gücüne sahip modelleriyle gücü ve ekonomiyi bir araya getiriyor.
     TTJ serisi, 8 ileri 8 geri transmisyon özelliğiyle çiftçilerin, tarımsal işlerde istenilen hız aralıklarını kolayca yakalamalarını sağlayarak, maksimum verim sunuyor.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Türk Traktör, New Holland TTJ serisini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER