Türk Yıldızlarından Van semalarında prova

Türk Yıldızlarından Van semalarında prova -Van Denizi Su Sporları Festivali kapsamında yarın gösteri yapacak olan Türk Yıldızları, Van semalarında prova yaptı


VAN (A.A) - Van Denizi Su Sporları Festivali kapsamında yarın gösteri yapacak olan Türk Yıldızları, Van semalarında prova yaptı.
     Van Valiliği tarafından bu yıl 3üncüsü düzenlenen Van Denizi Su Sporları Festivali kapsamında kente gelen Türk Yıldızları, yarın yapacakları gösteri öncesinde son provalarını gerçekleştirdi.
     Ferit Melen Havaalanından kalkan uçaklar, festivalin düzenlendiği Van Gölü sahilindeki Edremit ilçesi semalarında kısa bir gösteri yaptı.
     Vali Yardımcısı Murat Uzunparmak, Türk Yıldızlarının yarın yapacağı gösterinin ilgiyle izleneceğini belirterek, Gösteri uçakları Vanımızın güzel denizini gökyüzüyle buluşturacak. Bu vesile ile depremden sonra sıkıntı çeken insanlarımızı biraz da olsa içinde bulundukları durumdan kurtarmış olacağız dedi.
     Türk Yıldızlarının 16sı pilot 76 kişilik bir ekiple kente geldiğini vurgulayan Uzunparmak, Van semalarında yarın gerçekleştirilecek görsel şölene tüm Vanlıları davet etti.
    
     Muhabir: Ali İhsan Öztürk
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Türk Yıldızlarından Van semalarında prova Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER