Türk

Türk-Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi -Yalova Valisi Civelek: -Sanayisiyle, tarımıyla, turizmiyle ve potansiyel eğitim kenti olarak Yalova değişime ve gelişime açık bir kenttir


YALOVA (A.A) - Yalova Valisi Esengül Civelek, Sanayisiyle, tarımıyla, turizmiyle ve potansiyel eğitim kenti olarak Yalova değişime ve gelişime açık bir kenttir dedi.
     Esengül Civelek, Körfez-Avrasya İşadamları Derneğinin (KORİAD) düzenlediği Türk-Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresinin Termal ilçesinde gerçekleştirilen son gün toplantısında yaptığı konuşmada, Yalovada gayrimenkulün değerli olduğuna dikkati çekerek, sanayileşmiş üç büyük kentin arasında, bu büyük metropollere ulaşım ağının ortasında bulunan Yalovanın coğrafi konum itibariyle de çok önem arz ettiğini belirtti.
     Yalovayı geleceği olan bir şehir olarak nitelendiren Vali Civelek, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Sanayisiyle, tarımıyla, turizmiyle ve potansiyel eğitim kenti olarak Yalova değişime ve gelişime açık bir kenttir. Dünya çapında üretim yapan, küresel ölçekte rekabet gücüne sahip, ileri teknoloji kullanan, özel sektöre ait sanayi kuruluşlarımız, tersanelerimiz ve çok sayıda küçük orta ölçekli işletmemiz bulunmaktadır. Körfez Geçişi ve Bağlantılı Otoyol Projesinden dolayı son yıllarda sanayi alanında yeni yatırımlar konusunda Yalova gündemde olan bir ildir. Biz ilimize yapılacak olan özellikle sanayi yatırımlarında son derece titiz ve seçiciyiz. Katma değer katan, yeni teknolojik gelişmelere imkan verecek, doğaya ve çevreye saygılı yatırımlara açığız. Yalova ülkemizin ilk defa turizm olgusunun yaşandığı, ilk kaplıca tedavilerinin uygulandığı müstesna bir kenttir. Huzurlu, güvenli, yaşanabilir kent Yalovada yatırımda bulunun. Sizler de mutlu olun, bizler de mutlu olalım.
     KORİAD Onursal Başkanı Muhammed Mufarreh ise İş adamları aslında çok konuşmayı sevmiyor. İş adamları konuşmaktan çok iş yapmayı seviyor. Bizim Yalovada yatırımlarımız var. Yalova ile ilişkilerimiz başladı. Kardeşlik şirketler arasında başladı. Bu ilişkiyi şehirler arasına yayacağız. Ekonominizi ve piyasayı destekleyecek yatırımlar yapmak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER