Turkish Airlines World Golf Finali

Turkish Airlines World Golf Finali -Türkiyenin ilk profesyonel golf turnuvası olan Turkish Airlines World Golf Final turnuvası 9-12 Ekim tarihlerinde Belekte gerçekleştirilecek


ANTALYA (A.A) - Türkiyenin ilk profesyonel golf turnuvası olan Turkish Airlines World Golf Final turnuvası, 9-12 Ekim tarihlerinde Belekte gerçekleştirilecek.
     Türk Hava Yollarının ana sponsorluğunda Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvaya golfun efsane isimleri Tiger Woods ve Rory Mcilroyun da aralarında bulunduğu dünyanın en iyi 8 golf oyuncusu katılacak. Antalya Golf Kulübü PGA Sultan sahasında yapılacak turnuvada 8 golfçu, 1 milyon 500 bin dolarlık birincilik ödülü için mücadele edecek.
     Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, yaptığı yazılı açıklamada, dünyada en fazla ülkeye uçmalarını kutladıkları bu günde dünyanın en önemli golf oyuncularını buluşturacak turnuvanın isim sponsoru olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Kotil, turnuvanın Türkiye ve Belekteki golf sahalarının tanıtımı açısından çok önemli bir dönüm noktası olacağına inandığını kaydetti.
     Türkiye Golf Federasyon Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise büyük bir turnuvaya ev sahibi yaptıkları için mutlu olduğunu kaydetti. Turnuvanın dünyanın birçok ülkesinde canlı yayınlanacağına dikkati çeken Ağaoğlu, turnuvanın tanıtım açısından önemli olduğunu dile getirdi.
     Turnuvada birinciye 1 milyon 500 bin dolar, ikinciye 1 milyon dolar, üçüncü ve dördüncüye 600er bin dolar, beşinciye ve altıncıya 450şer bin dolar, yedinci ve sekizinciye ise 300er bin dolar para ödülü verilecek.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Turkish Airlines World Golf Finali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER