Türkish Airlines World Golf finali

Türkish Airlines World Golf finali -Türkiyenin ilk profesyonel golf turnuvası olan Turkish Airlines World Golf final turnuvası, Antalyada başladı -TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Woods ile Scwartzel arasındaki mücadelenin ilk delikteki


ANTALYA (A.A) - Türkiyenin ilk profesyonel golf turnuvası olan Turkish Airlines World Golf final turnuvası, Antalyada başladı.
     Türk Hava Yollarının ana sponsorluğunda Türkiye Golf Federasyonu tarafından Belekteki Antalya Golf Kulübü PGA Sultan sahasında düzenlenen turnuvanın ilk gününde birinci grupta Tiger Woods, Charl Scwartzel, Rory Mcllroy ve Matt Kuchar karşılaşıyor. İkinci grupta ise Hunter Mahan, Justin Rose, Lee Westwood ve Webb Simpson mücadele ediyor.
     Golfçular mücadele öncesi ısınma atışları gerçekleştirdi. Isınma atışları sırasında Woods ile Mcllroy, kısa süre sohbet etti. Turnuvaya golf severler de yoğun ilgi gösterdi. Özellikle Tiger Woodsa büyük ilgi gösteren seyirciler, ısınma atışları ve ilk delikteki başlangıç vuruşu için alana geldiği sırada Woodsa alkışlayarak destek verdiler.
    
     -TGF Başkanı Ağaoğlundan, gazeteciye kafa darbesi-
    
     Öte yandan, Tiger Woods ile Charl Scwartzel arasındaki mücadelede kapsamında ilk delikteki başlangıç vuruşunun yapılmasından hemen önce, güvenlik görevlileri ile gazeteciler arasında görüntü alınacak alan konusunda tartışma yaşandı.
     Bu sırada alana gelen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Cihan Haber Ajansı muhabiri Cihat Ünal ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ağaoğlu, Ünala kafa attı. Aldığı darbe nedeniyle gözlüğü kırılan ve Ağaoğlunun korumaları tarafından alandan uzaklaştırılmaya çalışılan Ünalın yaşananlara tepki göstermesi üzerine Ağaoğlu, Ünala tekrar müdahale etmek istedi. Ağaoğlunu basın mensupları ve güvenlik görevlileri engelledi.
     Ünal, daha sonra polis merkezine giderek Ağaoğlundan şikayetçi oldu.
     Öte yandan, ünlü golfçuların mücadele ettiği turnuvadaki güvenlik önlemleri de dikkati çekti. İzleyicilerin ve basın mensuplarının x-ray cihazlarından geçirilerek ve üst araması yapılarak alındığı alanda, çok sayıda güvenlik görevlisi bulunuyor.
     Birincinin 1 milyon 500 bin dolarlık ödüle sahip olacağı turnuvada ikinciye 1 milyon dolar, üçüncü ve dördüncüye 600er bin dolar, beşinciye ve altıncıya 450şer bin dolar, yedinci ve sekizinciye ise 300er bin dolar ödül verilecek.
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Türkish Airlines World Golf finali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER