Türkish Airlines World Golf finali

Türkish Airlines World Golf finali -Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ağaoğlu: -Tiger Woodsun sopasından çıkan top bir insanın başına, omuzuna gelerek hayati tehlike yaşasa dünyaya rezil olacaktık. Böyle bir olay oldu Türkiyeye be


ANTALYA (A.A) - Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bir gazeteci ile yaşadığı tartışma ve kafa attığı iddiaları ile ilgili olarak, Tiger Woodsun sopasından çıkan top bir insanın başına, omuzuna gelerek hayati tehlike yaşasa dünyaya rezil olacaktık. Böyle bir olay oldu Türkiyeye ben rezil oldum, evladır dedi.
     Ahmet Ağaoğlu, Türk Hava Yollarının ana sponsorluğunda Türkiye Golf Federasyonu tarafından Antalya Golf Kulübü PGA Sultan sahasında düzenlenen turnuvanın ilk gününde bir gazeteciyle yaşadığı tartışma ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.
     Ağaoğlu, Rory Mcllroy topa vuruş yaptığı sırada topun çıkış yönünde fotoğraf çekildiğini ve oyuncu topa vurmadan deklanşöre basılmaması konusunda defalarca uyarılar yapıldığını söyledi.
     Golfün konsantrasyon sporu olduğunu belirten Ağaoğlu, Topa vurulmadan görüntü alınması ve deklanşöre basılması sakıncalı. Ayrıca topun gidiş hattı üzerinde bulunmanın da hayati tehlikesi bulunuyor. Golf topunun sopanın ağzından çıkış sürati 150-180 kilometre saattir. Allah korusun, insanın herhangi bir yerine gelmesi durumunda hayati tehlike yaşatabilir dedi.
     Daha önce golf topunun kafasına gelmesi nedeniyle beyin kanaması geçiren 3 seyircinin bulunduğunu dile getiren Ağaoğlu, iki ay önce de Rory Mcllroyun vurduğu topun 100 metre ilerideki bir seyircinin kafasına çarptığını ve seyircinin beyin kanaması geçirdiğini kaydetti.
     Tiger Woodsun birinci çukurda yaptığı vuruşu 18 defa tekrarladığını ifade eden Ağaoğlu, Arkadaş güvenli emniyet şeridinin önünde durup, 3 uyarıya rağmen ısrarla orada görüntü almaya devam edince doğal olarak güvenlik müdahale etti. En basit örneği, Messi penaltı atışı yaparken altı pasa girip fotoğraf çekme şansın var mı- Yok... Dolayısıyla Tiger Woods o vuruşu yaparken seyirci nasıl sükunetle izliyorsa, basın mensupları da aynı sükunetle izlemesi gerekiyor diye konuştu.
     Olayların naklen yayın mikrofonunun 1.5 metrede yanında olduğunu belirten Ağaoğlu, şöyle konuştu:
     Bu mikrofonun sesi nasıl emdiğini biliyoruz. Ama arkadaş ısrarla bağırarak, Siz kim oluyorsunuz, beni ne ittiriyorsunuz- dedi. Biz de Sakin ol, şeridin arkasında kal ve kurallara uy dedik. Herhalde arkadaş beni de tanımıyor ve iki üç defa ısrarla bana Siz kim oluyorsunuz- Sen kim oluyorsun- diye bağırdı. Bu sırada da itiş kakış oldu. Tabi ki hoş olmadı. Ama Tiger Woodsun sopasından çıkan top bir insanın başına, omuzuna gelerek hayati tehlike yaşasa dünyaya rezil olacaktık. Böyle bir olay oldu Türkiyeye ben rezil oldum, evladır.
    
     Muhabir: Okan Özer
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Türkish Airlines World Golf finali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER