Türkish Airlines World Golf Finali

Türkish Airlines World Golf Finali -Ahmet Ağaoğlunun kafa attığı gazeteci Cihat Ünal: -Bana ve gazetecilere yönelik argo bir kelime kullandı, ben de onurum zedelendiği için cevap verdim. Bunun üzerine o da kafa attı (F


ANTALYA (A.A) - Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Başkanı Ahmet Ağaoğlunun kafa attığı Cihan Haber Ajansı muhabiri Cihat Ünal, Bana ve gazetecilere yönelik argo bir kelime kullandı, ben de onurum zedelendiği için cevap verdim. Bunun üzerine o da kafa attı dedi.
     Cihat Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Golf Federasyonu tarafından Belekte düzenlenen golf turnuvasını takip ettiğini söyledi.
     Tiger Woodsun atışını yapmak için alana geldiği sırada muhabirler ile güvenlik görevlileri arasında tartışmalar yaşandığını anlatan Ünal, Biz daha iyi çekim açısı yakalayabilmek için iyi bir yer arıyorduk. Güvenlik görevlileri de bizi içeriye almamak için uğraşıyordu. Sorunu güvenlik ile aramızda halletmeye çalışırken Ahmet Ağaoğlunun geldiğini söylediler. Kendisini daha önce tanımıyordum, burada tanışmış olduk dedi.
     Gazeteciler ile güvenlik görevlileri konuşurken Ahmet Ağaoğlunun yanına geldiğini dile getiren Ünal, Bana ve gazetecilere yönelik argo bir kelime kullandı, ben de onurum zedelendiği için cevap verdim. Bunun üzerine o da kafa attı. Güvenlik görevlileri beni alandan uzaklaştırmak için bir hayli çaba harcadılar. Olay bundan ibaret diye konuştu.
     Görüntüleri tekrar izlediğini ve Ağaoğlunun arkasından birkaç kelime daha söylediğini gördüğünü belirten Ünal, bunları ise duymadığını ifade etti.
     Olayda gözlüğünün kırıldığını kaydeden Ünal, gözünde ise herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Hastanede darp raporu aldığını belirten Ünal, Suç duyurusunda bulunacağım. Yaşanan olayla ilgili savcılık sürecini başlatıyorum ve takipçisi de olacağım dedi.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Türkish Airlines World Golf Finali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER