Turkish Airlines World Golf finali

Turkish Airlines World Golf finali -Türkiyenin ilk profesyonel golf turnuvası olan Turkish Airlines World Golf final turnuvası kapsamında Antalyaya gelen ve aralarında Tiger Woods gibi dünyaca ünlü isimler, TGF Yıldızlar Liginde ka


ANTALYA (A.A) - Türkiyenin ilk profesyonel golf turnuvası olan Turkish Airlines World Golf final turnuvası kapsamında Antalyaya gelen ve aralarında Tiger Woods gibi dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı golfçüler, TGF Yıldızlar Liginde kategori birincisi olan 16 yaş altı 48 golfçüye eğitim verdi.
     Türk Hava Yollarının ana sponsorluğunda Türkiye Golf Federasyonu tarafından Antalya Golf Kulübü PGA Sultan sahasında düzenlenen turnuvanın ilk gününde, Tiger Woods, Charl Scwartzel, Rory Mcllroy, Matt Kuchar, Hunter Mahan, Justin Rose, Lee Westwood ve Webb Simpson, 16 yaş altı 48 golfçüye antrenman sahasında bir süre eğitim verdi.
     TGF Yıldızlar Liginde kategori birincisi olan golfçüler, dünyaca ünlü isimlerin önünde atışlar yaparak onlardan atışlarına ilişkin değerlendirme alma fırsatı buldu. Genç golfçülerle yakından ilgilenen dünyaca ünlü 8 isim, zaman zaman atışlarla ilgili bazı ipucları da verdi.
     Tiger Woods ve Roru Mcllroy ile atış yapma fırsatı bulan Çağatay Ural, AA muhabiriyle duygularını paylaştı. Başlangıçta heyecandan topa bile vuramadığını ifade eden Ural, Hayalimdeki adamla golf oynadım. Onunla topa vurdum. O bana ders verdi. Tiger Woods, Rory Mcllroy... Müthiş yani... İzlemeyi bile düşünemiyorduk, ama geldiler bize ders verdiler dedi.
     Ardahan Gençlik Spor Kulübünden gelen Doğucan Atıcı da Tiger Woods gibi idolü olan bir isimle olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
     Türkiye Golf Federasyonunun böyle bir organizasyon yapmasının yeni golfçüleri teşvik etmesi açısından iyi olduğunu dile getiren Atıcı, Ben golfe başladığımda Tigerı gördüm. Tiger benim idolüm ve ondan eğitim almak çok heyecan verici bir şey diye konuştu.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Turkish Airlines World Golf finali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER