Turkish Airlins World Golf Finali

Turkish Airlins World Golf Finali -AGİSK Başkanı Şahin: -Golfün yaşayan efsanesi Tiger Woodsun da aralarında bulunduğu dünyanın en iyi 8 golf oyuncusunun katılacağı Turkish Airlins World Golf Final sayesinde dünyanın gözü


ANTALYA (A.A) - Antalya Golf İhtisas ve Spor Kulübü Derneği (AGİSK) Başkanı Cahit Şahin, golfün yaşayan efsanesi olarak nitelendirilen Tiger Woodsun da katılacağı Belekte yapılacak Turkish Airlins World Golf Final sayesinde dünyanın gözünün Antalyada olacağını belirtti.
     Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Hava Yolları ve Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen ve aralarında Tiger Woodsun da bulunduğu dünyanın en iyi 8 golf oyuncusunun katılacağı golf turnuvasının 8-12 Ekim tarihleri arasında Belekte düzenleneceğini hatırlattı.
     Golf turnuvasını izlemek için başta Rusya ve Almanya olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden katılım olacağını ifade eden Şahin, Golfün yaşayan efsanesi Tiger Woodsun da aralarında bulunduğu dünyanın en iyi 8 golf oyuncusunun katılacağı Turkish Airlins World Golf Final sayesinde dünyanın gözü Antalyada olacak. Golf sporcularını izlemek için büyük bankaların CEOları misafirleriyle Beleke gelecek dedi.
     Ünlü golf sporcuların Türkiyeye gelmesinde, Türkiyenin son yıllarda golf sporunda tanınır hale gelmesinin etkin rol oynadığını kaydeden Şahin, Türkiye golf sahalarının da dünya standartlarında olduğuna işaret etti.
     Golf oyuncusu Tiger Woodsun Belekte Kempinski Otelinde özel bir villada kalacağını anlatan Şahin, Woods için otel aşçılarının onun sevdiği yemekleri Amerikalı aşçılardan öğrenerek yapacaklarını belirtti. Şahin, Woodsun 45 dakikalık bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve sadece iki topa imza atacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Turkish Airlins World Golf Finali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER